Tabăra de VarăIn fiecare ani, Tabăra de vară pentru copii Sfânta Filoteia al Arhiepiscopiei noastre incepe in luna iulie. Tabăra va fi organizată la Mânastirea Acoperământul Maicii Domnului, mânastirea care aparţine de Mitropolia Ortodoxă a Celor Două Americi la 4160 102nd Ave., Allegan, MI 49010.
Website: Mânastirea Acoperământul Maicii Domnului

Programul include participarea la slujba de dimineaţă şi seara, dans popular, pictură de icoane pe sticlă, ore de muzică, limba română, lectură, discuţii libere şi activităţi sportive (volei, tenis, baschet, fotbal), drumeţii și multe altele.

Numărul de locuri de cazare pentru copii este 30.

Programul pentru cele doua săptămâni de tabără este următorul:

  • Săptamână 15 - 22 iulie, tabăra este numai pentru FETELE de vărsta de 7-14 ani.
  • Săptamână de 8 - 15 iulie, tabăra este numai pentru BAIETI de vărsta de 7-14 ani.

Aplicațiile trebuie trimise folosind următorul formular Google: https://catedrala.us6.list-manage.com/track/click?u=b632f4a95d17944dbd6fd9170&id=4b3dc976f8&e=f2099d83bb
Vă rugăm să înscrieți fiecare copil individual, chiar dacă participă în aceeaşi sesiune.

IMPORTANT

  • cu excepția voluntarilor desemnați de către organizatori, participarea părinților la tabără nu este posibilă din motive organizatorice
  • pentru fiecare copil este necesară recomandarea scrisă a preotului paroh cu care familia se află în legătură duhovnicească (poate fi atașată aplicației sau trimisă prin email).
  • părinții pot face cunoștință cu organizatorii taberei și pot vizita locația în prima și ultima zi de tabără
  • pentru sprijinul cheltuielilor de tabără, donația sugerată este $200/copil. Vor fi acordate reduceri pentru familiile cu mai mulţi copii înscrişi la tabără ($50 off, începând cu al doilea copil). Plata se poate face în prima zi de tabără (cash sau cec pentru “Protection of the Mother of God Monastery”).

Pentru informații suplimentare vă rugăm să ne contactați:
Violeta Vancea: violetavancea@yahoo.com
Mirela Manga: mirela_manga@yahoo.com

Termenul limită pentru trimiterea aplicațiilor este 1 iulie și numărul de locuri este de 30 pentru fiecare săptămână.

Vă aşteptăm cu drag!